Sinds augustus 2012 biedt ik professionele, kleinschalige kinderopvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

 

Ik vind het belangrijk dat kinderopvang een verlengstuk is van de thuissituatie en werk daarom nauw samen met ouders. De vragen en behoeften van ouders en kinderen bepalen mijn handelen.

 

Het belangrijkste is dat kinderen zich veilig en geboren voelen.Visie

Kinderopvang hoort een verlengstuk te zijn van thuis. Een verlengstuk waarin kinderen zichzelf kunnen zijn en de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

 

Binnen Fjäril Kinderopvang wordt ontwikkelingsgericht gewerkt, dit houdt in dat de activiteiten die georganiseerd worden gebaseerd zijn op de leef- en belevingswereld van het kind en zijn/haar ontwikkelingsniveau.

 

Een kind van 2 kan natuurlijk niet zoveel als een kind van 4. Ik grijp de leef- en belevingswereld van kinderen aan om ze iets te leren of ze zichzelf te laten ontwikkelen.

 

Het resultaat is niet belangrijk, het proces eens te meer. Het proces leert kinderen nieuwe dingen en maakt de grote wereld om hen heen begrijpelijker.

 

Aanbod

Openingstijden:

maandag 7.00-18.00 uur

dinsdag 7.00-18.00 uur

woensdag 7.00-18.00 uur

donderdag 7.00-18.00 uur

  

Ouders betalen alleen de uren waarvoor de kinderen zijn aangemeld, er zijn dus geen vaste dagdelen die u moet afnemen. Brengt u uw kind(eren) van 8.15 tot 13.30 uur dan betaalt u 5,25 uur opvang. Tijden worden afgerond op kwartieren.

  

Als uw kind peuterspeelzaal Dreumesbos in Swolgen bezoekt kan het gebracht en opgehaald worden..

 

Bezoekt uw kind een andere voorschoolse voorziening dan is het helaas niet mogelijk om het weg te brengen of op te halen.